Херсон °C

Херсонський водоканал заощаджує на світлі

Новости » Экономика
0

У жовтні Водоканал придбав та встановив на об’єктах підприємства 76 світлодіодних прожекторів замість енергоємних галогенових та ламп розжарювання. За попередніми підрахунками щомісячна економія, при 14-часовому режимі їх роботи у зимовий час, складе 24 тис.грн. Йдеться у повідомленні служби.

Враховуючи стратегічне значення для міста об’єктів та споруд Водоканалу, освітлення їх території у нічний час єневід'ємною умовою успішного підтримання технологічного процесу, охорони праці та зберігання комунального майна. Крім того, з настанням зимового періоду час роботи освітлення значно збільшився.Прожектори придбані в рамках виконання інвестиційної програми. Їх вартість складає 38,5 тис грн. Таким чином, витрати на придбання нових світлодіодних ламп окупляться всього за 2 місяці.

LED-прожектори, у порівнянні з галогенними та металогалогенними, споживають у 10 разів менше електричної енергії при ідентичній світловій віддачі.Тривалий термін служби (робота на відмову до 50 000 годин), здатність працювати при температурі від -30 до + 70 градусів, стійкість до вібрацій та різних механічних впливів забезпечують надійну експлуатацію та заощадження за рахунок відсутності ремонтів та замін.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: