Херсон °C

Податок на прибуток: за 9 місяців мешканці області сплатили 222 млн. грн.

Новости » Экономика
0
У Херсонській області відрахування податку на прибуток склали майже 222 мільйони гривень. Про це повідомляє прес-служба обласного фіскального відомства. 
Протягом січня - вересня юридичні особи Херсонщини перерахували до зведеного бюджету України 221,6 млн. грн. податку на прибуток. Надходження перевищили минулорічний показник на 31,7 відс. або 53.4 млн. гривень. Найбільш прибутково попрацювали платники Херсонської ОДПІ, які сплатили майже 79 відс. або  174,5 млн. грн. від загальних надходжень податку на прибуток. Бізнесмени перевищили минулорічний показник сплати податку на 42,6 відс. або більше на 52,2 млн. гривень.
Окрім того, з початку року господарські організації нашої області відрахували до зведеного бюджету 45,5 млн. грн. частини чистого прибутку. З них, скарбниці місцевих громад Херсонської області отримали майже 1,4 млн. гривень. Це перевищує минулорічний показник на 57,7 відс. або 0,5 млн. гривень.
Акцентуємо увагу, що саме завдяки своєчасній і в повному обсязі сплаті платниками податків до бюджету, забезпечується фінансування програм соціального захисту, гарантованих державою.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: