Херсон °C

547 херсонців вийшли на «зворотній зв'язок» із фіскалами

Новости » Экономика
0
На 1 листопада 2017 року до Головного управління ДФС у Херсонській області надійшло 547 письмових звернень від платників та громадян нашої області. З них отримано 529 заяв або 96,7 відс., 17 скарг та 1 пропозиція. Із загальної кількості звернень депутати написали 18 листів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області.
У письмових зверненнях херсонці найчастіше цікавилися проведенням контрольно-перевірочної роботи - 58,5 відс. та інформували про ухилення від сплати податків - 18,4 відс. від загальної кількості заяв.
Найбільшу частку письмових звернень надіслали безпосередньо до державних податкових інспекцій – 303 листа, спеціалісти Головного управління фіскальної служби області отримали 244 звернення.
Всі письмові звернення розглянуто вчасно, відповіді надано в повному обсязі.
Окрім того, відповідно затверджених графіків керівники територіальних органів ГУ ДФС у Херсонській області провели 446 особистих прийомів громадян. Найчастіше звернення стосувалися плати за землю (19,5 відс.), податку з доходів фізичних осіб (14 відс.), реєстрації та обліку платежів (13,3 відс.) та сплати єдиного соціального внеску приватними підприємцями - 10,7 відсотка. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: