Херсон °C

На Херсонщині видано 326 «підакцизних» ліцензій

Новости » Экономика
0

Як повідомили фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області, станом на 01.02.2018 суб’єктам підприємницької діяльності області видано 326 ліцензій. З них на роздрібну торгівлю алкогольними напоями - 185, тютюновими виробами - 141 та подовжено дію 610 ліцензій. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області.

Наразі, роздрібний ринок області складають 2226 суб’єктів господарювання, які мають 6075 діючих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Оптову мережу торгівлі складають 10 суб’єктів господарювання, які мають 15 ліцензій на право здійснення оптової торгівлі алкогольними напоями, сидром та перрі.

Для реалізації виробленої алкогольної продукції 4 підприємства - виробники області мають діючі ліцензії на право здійснення оптової торгівлі алкогольними напоями та 1 ліцензію на оптову торгівлю сидром та перрі.

Нагадуємо: суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності, мають провадити роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами тільки у разі наявності відповідної ліцензії.

Ліцензію можна отримати у Центрах обслуговування платників та Головному управлінні ДФС у Херсонській області за наявності заяви та документа про сплату відповідних коштів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: