Херсон °C

Херсонський бізнесмен сплатив до бюджету 51,4 тис. грн. податків та штрафів

Новости » Экономика
0

Так завершилася підприємницька діяльність херсонського підприємства, яке протягом 2014 - 2017 років ухилялося від сплати податків до бюджету

За цей період бізнесмени «забували» включати до складу доходу суми коштів, отриманих на розрахунковий рахунок від фізичної особи та сплачувати податок на нерухоме майно за об’єкти нежитлової нерухомості за ставками, встановленими рішеннями селищної ради. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області.

Таку «забудькуватість» викрили аудитори - ревізори Головного управління ДФС у Херсонській області під час проведення документальної позапланової виїзної перевірки підприємства у зв’язку з бажанням припинити свою господарську діяльність.

Як результат: було занижено сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 36,6 тис. грн. та сплату єдиного податку на 4 тис. гривень. А також застосовані штрафні санкції на донараховані суми податків.

Власники підприємства не стали сперечатися з висновками фіскалів області та одразу сплатили до бюджету 51,4 тис. грн. несплачених податків разом із штрафними санкціями у повному обсязі.

 

 

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: