Херсон °C

У херсонських фіскалів на обліку понад 76 тисяч платників

Новости » Экономика
0

У херсонських фіскалів на обліку понад 76 тисяч платниківСтаном на 1 травня 2018 року на податковому обліку Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебуває 31449 юридичних та 44586 фізичних осіб - суб’єктів господарювання. У порівнянні з минулорічним періодом загальна кількість суб’єктів підприємницької діяльності збільшилася на 467 осіб.

Як повідомили спеціалісти управління обслуговування платників податків фіскальної служби області, наразі відстежується позитивна динаміка відкриття підприємницької діяльності юридичними особами - платниками податків, яких зареєстровано на 1053 суб’єкта більше, ніж торік. Одночасно кількість платників податків - фізичних осіб скоротилася порівняно з минулорічним періодом на 586 підприємців. Це пояснюється припиненням підприємницької діяльності бізнесменами, які подавали «нульові» декларації за останні звітні періоди, не сплачували податки до бюджету та не проводили відрахування єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду.

За словами начальника Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі Ігоря Клима, впровадження нової спрощеної системи оподаткування стимулює розвиток малого та середнього бізнесу та збільшує бюджетні надходження місцевих громад нашого регіону.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: