Херсон °C

Херсонські вулиці підметуть ще на 1 млн грн.

Новости » Экономика
0

Херсонські вулиці підметуть ще на 1 млн грн.Якщо хтось говорить, що вулиці Херсона брудні, то це тільки не в ЖКГ Херсонської міської ради, адже місяць тому були підписані чергові договори на послуги з прибирання та підмітання вулиць. Коштують ці послуги більше одного мільйона гривень, а саме 1 млн 095 тис 598 грн. Згідно відкритих даних, було обрано для цієї послуги – 4 лоти:

Лот №1 – Послуги щодо очищування: Ділянка № 1 (Дніпровський район)

Лот №2 – Послуги щодо очищування: Ділянка № 2 (Суворовський район )

Лот №3 – Послуги щодо очищування: Ділянка № 3 (Таврійський мікрорайон)

Лот №4 – Послуги щодо очищування: Ділянка № 4 (Корабельний район)

Дніпровський район: Договір щодо послуг щодо очищування цього району було підписано між ЖКГ в особі Олексія Войтенка і товариством з обмеженою відповідальністю «Альянсбуд груп», в особі директора Платова Д.А.

Ціна цього договору становить 256579,48 грн. (Двісті п’ятдесят шість тисяч п’ятсот сімдесят дев’ять грн. 48 коп.), без ПДВ .

Ділянка № 2 (Суворовський район ): Договір між ЖКГ в особі Войтенка і Рудько В.М., що діє, як фізична особа-підприємець. Ціна цього договору становить 390869,28 грн. (Триста дев’яносто тисяч вісімсот шістдесят дев’ять грн. 28 коп.), без ПДВ .

Ділянка № 3 (Таврійський мікрорайон): Договір між Департамент житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, в особі директора департаменту Войтенка О і приватним підприємством «Грінпарксервіс», в особі директора Кіріяк О.Б. Ціна цього договору становить 157534,16 грн. (Сто п’ятдесят сім тисяч п’ятсот тридцять чотири грн. 16 коп. ), без ПДВ .

Ділянка № 4 (Корабельний район): Договір Департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, в особі директора департаменту Войтенка О.В. і приватним підприємством «Південькомунсервіс», в особі директора Кіріна В.О.

Ціна цього договору становить 290615,16 грн. (Двісті дев’яносто тисяч шістсот п'ятнадцять грн. 16 коп.), без ПДВ .

Гарантійні зобов’язання кожного договору: гарантія якості надання послуг.

Як бачимо, в Херсоні не шкодують коштів на прибирання, одначе якість та відповідальність – це зовсім інше…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: