Херсон °C

З початку року на Херсоншині виявлено 1600 трудових нелегалів

Новости » Экономика
0
З початку року спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у складі міжвідомчих робочих груп з легалізації найманої праці  встановили 1600 осіб, які працювали без належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Внаслідок вжитих заходів до бюджету надійшло 1637,2 тис. гривень. Про це інфромує прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
До державної реєстрації залучено 1152 фізичні особи, сума сплачених податків складає 712 тис. гривень. Також, 52 громадянина зареєструвалися приватними підприємцями у сфері пасажирських перевезень.
Нагадаємо: з 01 січня 2018 року розмір мінімальної заробітної плати становить 3723 гривні. Мінімальна заробітна плата - це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може провадитися оплата за виконану працівником місячну, а також погодинну норму праці (обсяг робіт), що є державною соціальною гарантією, обов'язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: