Херсон °C

Юристи-фіскали відстояли в судах майже 157 мільйонів гривень

Новости » Экономика
0
Юристи-фіскали відстояли в судах майже 157 мільйонів гривень Упродовж 8 місяців цього року в судових інстанціях за участю фахівці юридичного управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі розглянуто 259 справ на суму 203,8 млн. гривень. На користь бюджету юристи фіскальної служби регіону відстояли 179 справ на суму 156,8 млн. грн., що складає 77 % від суми розглянутих справ. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
З-поміж розглянутих судових спорів переважну більшість складають справи за позовами платників податків про визнання не дійсними рішень фіскальної служби, а також Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до платників податків про стягнення сум заборгованості.
Варто зазначити, що таких результатів фіскалам області вдалося досягти завдяки підвищенню рівня контролю за дотриманням норм законодавства контроль за дотриманням якого покладено на ДФС та ефективної претензійно-позовної роботи юристів відомства.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: