Херсон °C

Херсонці перерахували 7,8 мільйона гривень за нерухомість

Новости » Экономика
0
За вісім місяців 2018 року громадяни - фізичні особи Херсонщини сплатили до місцевих бюджетів області 7,8 млн. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Надходження вдвічі або на 4 млн. грн. перевищили показники минулорічного періоду.
Майже третина суми або 2,2 млн. грн. податку на нерухомість надійшла до місцевого бюджету обласного центру. При цьому, громада Херсона отримала на 1,2 млн. грн. або в 2 рази більше надходжень, ніж торік. Місцеві бюджети на території обслуговування Новокаховської ОДПІ розділять 1,5 млн. грн. а Генічеської ОДПІ - 1,8 млн. грн. податку за нерухомість.
За словами начальника Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, кожен лідер місцевої влади має враховувати, що розкішна нерухомість, яка знаходиться на території громади, - це додаткові кошти до її бюджету. Від рішення органів місцевого самоврядування, залежать ставки та пільги оподаткування, які мають визначатися в межах повноважень та діючого законодавства. Адже саме податок на нерухоме майно - це джерело добробуту територіальних громад Херсонщини.
Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: