Херсон °C

Фіскали проводять рейди з легалізації праці

Новости » Экономика
0
Спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують кропітку роботу щодо виявлення та упередження порушень податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам.
З цією метою на минулому тижні фіскали перевірили одну з відомих у Херсоні мереж торгівлі напоями щодо дотримання законодавства про касову дисципліну та оформлення трудових відносин. Як повідомляє пфрес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у ході перевірки 34 найманих працівника отримали легальні робочі місця, адже суб’єкт господарювання, а також ще 6 бізнесменів, які працюють під маркою цієї мережі, оформили з ними трудові договори.
А ось у минулі податківці вихідні провели рейд на одному з відрізків вулиці Кулика в обласному центрі, де сконцентрована значна кількість господарських одиниць. Відвідували усіх бізнесменів суцільним порядком, незалежно від сфери їх діяльності – від торгівлі продуктами та меблями до надання перукарських послуг та ремонту техніки. Результатом цього рейду – є офіційне працевлаштування 4 найманих працівників. Відповідне повідомлення про прийняття їх на роботу роботодавці вже подали до фіскального відомства.
Вже на цьому тижні заходи з легалізації праці проводили представники різних контролюючих органів у складі робочих груп Корабельного, Суворовського та Дніпровського районів м. Херсона. Фахівці інформували роботодавців про порядок оформлення працівників на роботу та відповідальність за порушення трудового законодавства. Нажаль, і цього разу були встановлені порушення щодо працевлаштування, які після узагальнення будуть передані до Головного управління Держпраці у Херсонській області.
Шановні роботодавці Херсонщини! Правильна мотивація, безпечні умови праці та соціальний захист ваших трудових колективів забезпечать найбільшу віддачу працівників на робочому місці та, відповідно, значно збільшать прибутки бізнесу. Не чекайте проведення перевірок – працюйте у законодавчому полі.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: