Херсон °C

Із власних доходів херсонці віддали до бюджету 2,5 мільярда гривень

Новости » Экономика
0
Упродовж 9 місяців цього року від легальних доходів жителів Херсонської області до бюджетів усіх рівнів спрямовано 2533,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого податку майже на 22 відс. або 463,2 млн. грн. перевищує показник відповідного періоду попереднього року. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
При цьому до місцевих бюджетів Херсонщини надійшло 1883,8 млн. грн. ПДФО. У порівнянні з минулим роком дохідна частина місцевої скарбниці збільшилася за рахунок цього податку на 346 млн. гривень.
Державний бюджет поповнився на суму 649,7 млн. грн., отриманих від податку на доходи фізичних осіб, що на 117,2 млн. грн. більше, ніж надходження у минулому році.
Варто зазначити, що протягом цього року спостерігається позитивна динаміка щодо зростання відрахувань податку на доходи фізичних осіб. До того ж аналіз надходжень за підсумками січня-вересня 2018 року свідчить, що збільшення надходжень відстежується на території усіх міст та районів області.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: