Херсон °C

На потреби тероборони Херсонщини виділено 2,4 млн. грн.

Новости » Экономика
0
На потреби тероборони Херсонщини виділено 2,4 млн. грн.Про це 4 грудня по завершенню позачергової ХХІ сесії обласної ради VІІ скликання повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.
«З 5 грудня ми починаємо 10-денні збори 124 бригади територіальної оборони Херсонської області. По суті, ми вже відпрацювали всі ці механізми на зборах у вересні. Виділені кошти спрямовуються на фінансову підтримку заходів в частині облаштування умов проживання особового складу ТрО, забезпечення тепловими засобами, на закупівлю пального, транспортування військовозобов’язаних від пункту збору до пункту дислокації та навчання. Освоєння бюджетних грошей, а також виконання посадовцями і керівниками органів місцевого самоврядування рішень Ради оборони контролюватиме військова прокуратура України», - розповів очільник області Андрій Гордєєв.
Також було вирішено питання про внесення змін до Регламенту Херсонської обласної ради VІІ скликання. Так, на час воєнного стану, якщо виникне термінова необхідність проголосувати щодо нагальних питань у регіоні, то обласна рада повинна зібратися протягом декількох годин. У випадку, коли хтось із депутатів не може буди присутнім на засіданні, то є можливість скористатися засобами електронного зв’язку: бути присутнім онлайн і під протокол проголосувати.
Наприкінці засідання, Андрій Гордєєв звернувся до всіх, хто є в системі ТрО: «Відгукнутися на інформування військкоматів і прибути на місце збору згідно з своїм приписом».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: