Херсон °C

До травня вчителі-репетитори мають задекларувати свої доходи

Новости » Экономика
0

До травня вчителі-репетитори мають задекларувати свої доходиЯкщо викладач у 2018 році не був зареєстрований суб’єктом підприємницької діяльності, проте надавав репетиторські послуги громадянам, він зобов’язаний включити суму таких доходів до складу загального річного оподатковуваного доходу та подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація), а також сплатити до бюджету ПДФО за ставкою 18% та 1,5 % військового збору.

До репетиторських послуг відноситься підготовка дітей до школи, вступу до учбових закладів, незалежного тестування, навчання будь-яких предметів, написання рефератів, виконання контрольних, курсових, дипломних робіт та інше.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, декларація подається до органів фіскальної служби за податковою адресою, тобто за місцем реєстрації, до 2 травня 2019 року.

Детальна інформація з питань декларування доходів громадян розміщена на головній сторінці субсайту територіальних органів ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі офіційного порталу ДФС у спеціальному банері "Деклараційна кампанія - 2019” за електронним посиланням: http://kherson.sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2019/informatsiyni-/367316.html

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: