Херсон °C

В ОДА запрошують запрошуються власники та менеджери туристичних агентств, готелів, пансіонатів, кемпінгів

Новости » Экономика
0

В ОДА запрошують запрошуються власники та менеджери туристичних агентств, готелів, пансіонатів, кемпінгів 6 червня в Херсоні, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business, відбудеться конференція «Розвиток ринку туристичних послуг». Як повідомляє Херсонська ОДА, до участі запрошуються власники та менеджери туристичних агентств, готелів, пансіонатів, кемпінгів, баз відпочинку, санаторіїв, садиб «зеленого туризму», арт-ресторанів та кафе, парків розваг, комплексів атракціонів, а також особи, зацікавлені у відкритті власної справи в даних напрямках.

Згідно інформації, метою заходу є розробка концептуальних дій для популяризації туристичних, курортних, рекреаційних, культурних можливостей регіону з метою залучення до Херсонської області туристів і відпочиваючих не тільки з України, але і з Європи. А також визначення оптимальних інструментів розвитку ринку, підвищення ефективності та якості надання послуг.

Конференція покликана:

Виробити стратегічне бачення розвитку туристичної індустрії Херсона.

Представити основні принципи створення конкурентних туристичних продуктів.

Запропонувати нові шляхи та форми співпраці основних гравців ринку.

В рамках конференції відбудеться нетворкінг-сесія, впродовж якої учасники матимуть змогу встановити контакти з більш як півсотнею учасників туристичного ринку: провідними експертами, практиками та представниками влади.

Організатор події – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв, заснований на базі Миколаївського регіонального центру підтримки бізнесу, за сприяння ЄБРР у рамках ініціативи ЄС EU4Business та за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: