Херсон °C

Херсонці зібрали до бюджетів усіх рівнів 3 мільярда гривень податків

Новости » Экономика
0
Херсонці зібрали до бюджетів усіх рівнів 3 мільярда гривень податківПротягом січня - травня 2019 року платники податків Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 3048 млн. гривень. Це на 394 млн. грн. більше минулорічного показника. Таку оперативну інформацію повідомили в управлінні моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Цьогоріч до державного бюджету бізнесмени Херсонщини перерахували 1277 млн. грн. або на 10 відс. більше ніж торік. Надходження місцевих бюджетів нашої області зросли на 272 млн. грн. або 20 відс. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склали 1771 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Також бізнесмени Херсонщини на 21 відс. або на 276 млн. грн. збільшили сплату єдиного соціального внеску та спрямували 1603 млн. грн. ЄСВ на казначейські рахунки області.
Завдяки платникам податків нашої області, які чесно виконують свій конституційний обов’язок та своєчасно сплачують кошти до бюджетів усіх рівнів, фіскальна служба стабільно наповнює державну та місцеві скарбниці, забезпечує коштами зобов’язання держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: