Херсон °C

Платники Херсонщини сплатили майже 2 мільярда гривень ПДФО

Новости » Экономика
0

А саме, 1,9 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб сплатили до зведеного бюджету платники податків Херсонщини за півроку. Сума сплаченого податку на 330,9 млн. грн. або 20 відс. перевищує показники 2018 року. Про це інформує прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Місцеві скарбниці отримали 1,4 млрд. грн. – а це 75 відс. зібраного податку, до державної казни надійшло – 0,5 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Наразі платники податків нашої області перерахували ПДФО до місцевого бюджету у таких обсягах: до Херсонського управління – 892 млн. грн., Новокаховського – 291 млн. грн., Генічеського – 120 млн. грн., Бериславського – 99 млн. грн., та Великолепетиського управління – 46 млн. гривень.

Податок на доходи фізичних осіб залишається рекордсменом у фінансуванні місцевих бюджетів Херсонщини. Характерними факторами його зростання є збільшення розміру заробітної плати найманих працівників, легалізація трудових відносин та зацікавленість територіальних громад області у зростанні власного фінансового забезпечення.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: