Херсон °C

Бізнес направив понад 2 мільярда гривень ЄСВ на соціальні виплати

Новости » Экономика
0
За 7 місяців 2019 року бізнесмени - роботодавці Херсонської області перерахували до державних цільових фондів 2 341 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 20 відс. або 389 млн. грн. перевищує минулорічні показники. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Найбільше ЄСВ сплатили платники податків Херсонського управління, це - 1 533 млн. грн. або 66 відс. від загальної суми платежів. Платники, які перебувають на податковому обліку Новокаховського управління, внесли - 409 млн. грн. ЄСВ, Генічеського та Бериславського управлінь - 188 млн. грн. та 145 млн. грн., Великолепетиського управління - 66 млн. грн. єдиного внеску.
Херсонські роботодавці активно сприяють процесу легалізації трудової зайнятості та забезпеченню пенсійних та інших соціальних виплат громадянам нашої області, а також створенню нових робочих місць та розвитку прозорого і конкурентного бізнес - середовища.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: