Херсон °C

На «гачок» потрапили 462 платника акцизного податку

Новости » Экономика
0

Станом на 1 серпня 2019 за даними податкової звітності з акцизного податку -250 платників податків Херсонщини задекларували до сплати менше 100 гривень роздрібного акцизу за червень поточного року. Ще 212 суб’єктів господарювання задекларували до сплати нульове значення акцизного податку. Про це повідомили спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Такі результати ведення фінансово - господарської діяльності викликають занепокоєння та привертають особливу увагу спеціалістів фіскальної служби області. Аджепідприємці не можуть працювати собі у збиток. Плата за ліцензію на роздрібнуторгівлю алкогольними напоями становить 8 000 гривень за кожен контрольно-касовий апарат, на роздрібну торгівлю тютюновими виробами за кожне місце торгівлі - 2000 гривень. Додамо до вартості ліцензій витрати на оплату праці найманих працівників, оренду,комунальні послуги тощо, - відразу зрозуміло, що підприємець просто намагається приховатиторгову виручку, або ж реалізуєфальсифікат.

Як зазначив начальник Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі Ігор Клим, іноді у платників податків виникають об’єктивні фактори збиткової діяльності: проведення ремонтних робіт, відкриття нової торгової точки та інші обставини. Але навмисно мінімізувати обсяги торгівельної виручки, сподіваючись сплатити менше податків, платникам податків не варто. Такі суб’єкти господарювання одразу потрапляють під пильний контроль фахових спеціалістів фіскального відомства для проведення контрольно-перевірочних заходів.

За повідомленням прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: