Херсон °C

Бізнес-спільнота зібрала до зведеного бюджету 5,4 мільярди гривень

Новости » Экономика
0

За 8 місяців поточного року від бізнес-спільноти Херсонщини до зведеного бюджету надійшло 5415 млн. грн. податків і зборів. У порівнянні з тогорічним періодом надходження зросли на 17 відс. або на 783 млн. грн.податків та зборів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Із цьогорічних надходжень 2270 млн. грн. надійшло до державної казнина загальнодержавні потреби. Місцеві скарбниці херсонського краю отримали 3145 млн. грн., які будуть спрямовані на вирішення соціально-економічних потреб місцевих громад регіону. Це більше на 465 млн. грн. податків та зборів ніж торік.

Також бізнесмени - роботодавці Херсонщини на 20 відс. або 435 млн. грн. збільшили сплату єдиного соціального внеску та протягом 8 місяців спрямували 2663 млн. грн. ЄСВ на казначейські рахунки області.

Зростання надходжень до зведеного бюджету - результат спільної роботи фіскального відомства та суб’єктів господарювання всіх форм власності Херсонщини. Державні службовці запроваджують інноваційні методи адміністрування податків та електронних сервісівобслуговування, а платники проявляють високу громадянську свідомість у сплаті податків.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: