Херсон °C

На Херсонщині «не проїхали» 43 грузових бізнесмени

Новости » Экономика
0

У період з 19.08.19 по 05.09.2019 спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно з співробітниками Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки приймали участь у масштабних рейдах по легалізації грузових перевезень біля населених пунктів Олешки та Чорнобаївка на Херсонщині. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Проведення контрольно - перевірочних заходів учасники рейду супроводжували перевірками державної реєстрації підприємницької діяльності, офіційного працевлаштування та інших дозвільних документів водіїв, які надавали послуги із перевезення зернових культур та бахчевих культур вантажними автомобілями.

За результатами проведених заходів податківці склали на водіїв - порушників 43 протоколи про адміністративне правопорушення за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень. Матеріали будуть направлені до суду.

Перевірки продовжуються.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: