Херсон °C

У «Електронному кабінеті» працюють 49 тисяч платників Херсонщини

Новости » Экономика
0

З початку 2019 року через власний «Електронний кабінет» звітують 48947 платників податків Херсонщини - власників електронних ключів цифрового підпису. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За допомогою корисного сервісу Державної податкової служби України суб’єкти господарювання мають можливість готувати, заповнювати та надсилати податкову звітність в електронному вигляді з одночасним отриманням квитанції про її прийняття (або неприйняття).

Як зазначають фахівці управління інформаційних технологій Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі найбільш активно користуються сучасними можливостями «Електронного кабінету» 42,0 відс. або 20787 платників податків м. Херсона, а також 4047 та 2425 підприємців Нової Каховки та Генічеська відповідно.

Сервіс «Електронний кабінет» дозволяє платникам оперативно переглядати інформацію про стан розрахунків з бюджетом на конкретну дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, використовуючи підказку «Податковий календар» та інформацію довідників (ДПІ, КВЕД, КОПФГ, УКТЗЕД, форм власності, органів виконавчої влади, ознак доходів, податкових пільг тощо).

Нагадаємо: електронний кабінет платника податків – персоналізований, захищений та безпечний електронний сервіс, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної фіскальної служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Для роботи з кабінетом платника податків необхідно мати:

- комп’ютер з встановленою операційною системою Windows (версії від Windows XP SP3 до Windows 8), підключений до мережі Інтернет;

- електронні ключі, видані Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (АЦСК ІДД -http://acskidd.gov.ua/);

- бажано мати встановлений Microsof .NET версії 4.0 або вище (у разі відсутності, Вам буде запропоновано встановити її автоматично).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: