Херсон °C

Податкові аферисти «атакують» генічеських платників

Новости » Экономика
0

Вихідними днями платники Генічеського району продовжували отримувати дзвінки від податкових «аферистів». Про це щойно повідомили спеціалісти Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

До Центру обслуговування Генічеської ДПІ звернулися п’ять суб’єктів господарювання - юридичних осіб Генічеського району, які повідомили про надходження дзвінків від телефонних шахраїв, які представлялися начальником податкової інспекції та просили перерахувати грошові кошти для вирішення соціально - побутових питань інспекції.

Дзвінки надходили безпосередньо від абонентів мобільного зв’язку за номерами 066526 46 42 та 050133 97 94.

«Бізнесмени Херсонщини пам’ятайте! Фінансова безпека вашого бізнесу залежить від вас! Якщо ви потрапили на гачок податкових «аферистів» або вас намагалися втягнути у шахрайську схему, терміново повідомляйте співробітників поліції за телефоном 102. Будьте пильними та обережними! Не дайте себе ошукати!», - інформує прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: