Херсон °C

Херсонці сплатили 14,6 мільйонів гривень за користування надрами

Новости » Экономика
0

Протягом січня - вересня 2019 року від платників Херсонщини до зведеного бюджету надійшло 14,6 млн. грн. рентної плати за користування надрами. Сума сплаченого податку на 4,3 млн. грн. перевищує надходження минулого року. Про це повідомили спеціалісти управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Місцеві бюджети Херсонщини отримали 5,6 млн. грн. рентної плати за користування надрами. Це на 2 млн. грн. більше минулорічних надходжень. Решта - 9 млн. грн. плати за надра надійшла до державного бюджету.

Також, за звітний період до зведеного бюджету перераховано 26,6 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання води, 1,3 млн. грн. рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України. Ще 0,5 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів надійшло до місцевих бюджетів.

Кошти від користування надрами є джерелом фінансування заходів, спрямованих на охорону довкілля, раціональне використання природних ресурсів та збереження унікальних корисних копалин таврійського краю.

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: