Херсон °C

За продаж дітям алкоголю і сигарет бізнесменам скасували 10 ліцензій

Новости » Экономика
0

За 9 місяців 2019 року фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі позбавили 10 підприємців області ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Факти реалізації підакцизних товарів особам, які не досягли 18 років, були встановлені у м. Херсоні, м. Нова Каховка та Горностаївському районі. У підприємців - порушників скасували 4 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 6 ліцензій на продаж у роздріб тютюнових виробів. До правопорушників застосовано фінансові санкції у сумі по 6800 гривень кожному. За результатами проведених перевірок бізнесменисплатили до бюджету 176 тис. грн. штрафних санкцій.

Як зазначають у податковомувідомстві, окрім продажу спиртного та тютюну неповнолітнім, найбільш поширеними залишаються випадки реалізації алкогольних напоїв за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні ціни та безліцензійна торгівля підакцизними товарами.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: