Херсон °C

Генічеські платники отримали понад 8 тисяч адміністративних послуг

Новости » Экономика
0

За інформацією спеціалістів Центру обслуговування платників Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня-жовтня 2019 року платники податків та громадяни чотирьох районів отримали 8315 адміністративних та інших послуг.
Рейтинг найзатребуваніших податкових сервісів серед громадян очолює адміністративна послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Це 31 відс. від загальної кількості або 2615 послуг.
Другою за популярністю залишається послуга з видачі відомостей із Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів, яка складає 8,4 відс. або 702 документа. Ще 164 витяги з реєстру платників єдиного податку посіли трете місце у рейтингу найбільш запитуваних послуг.
Наразі Центр обслуговування платників Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі забезпечує надання 29 видів безкоштовних адміністративних послуг.
Нагадаємо: на субсайті територіальних органів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі для зручності оприлюднено перелік усіх адміністративних послуг, які надаються платникам податків області https://kherson.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/administrativni-poslugi-golov-upr-dfs/.
Користувачі сайту зможуть завантажити інформаційні картки адмінпослуг та форми заяв для їх отримання.
прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: