Херсон °C

Херсонські платники отримали 116 тисяч адміністративних послуг

Новости » Экономика
0
Протягом січня-листопада 2019 року спеціалісти територіальних органів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі надали підприємцям та громадянам області 116,4 тис. адміністративних послуг.  З них у Центрах обслуговування платників - 80,5 тисяч, або майже 70 відс. загальної   кількості послуг. Про повідомили спеціалісти управління обслуговування платників податків.
Структурними підрозділами Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  забезпечується надання 31 виду адміністративних послуг, 25 з яких надаються безкоштовно.
Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом одинадцяти місяців 2019 року в області видано 43,5 тис. реєстраційних номерів.
Також у ЦОПах м. Херсона та м. Нова Каховка платники мають можливість подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а також отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису.
 
Прес-служба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: