Херсон °C

У ТРЦ «Адмірал» за трьох неоформлених працівників - штраф 375 тисяч гривень

Новости » Экономика
0

Так завершилася перевірка херсонського суб’єкта господарювання, який здійснював підприємницькому діяльність із використанням неоформленої найманої праці. Це встановили спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під час проведення фактичної перевірки платника податків у торгівельному центрі «Адмірал» м.Херсона.

За інформацією суб’єкта господарювання, наданою за формою 1-ДФ таблиці 6 «Відомості про нарахування заробітної плати», податківціпорівняли кількість найманих працівників із фактичною чисельністю продавців, які здійснювали роздрібну торгівлю непродовольчими товарами.

Для з’ясування інформації про «реалізаторів», які відмовлялися надати документи, які підтверджують їх особи, податківцям довелося залучати представників патрульної поліції за номером «101».

Такі дії жодним чином не вплинули на прийняття рішення щодо застосування фінансових санкцій, передбачених абз.2 ч.2 ст. 265 КЗпП України – фактичний допуск 3 працівників до роботи без оформлення трудового договору. Суб’єкту господарювання доведеться сплатити штраф у тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення, за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення, тобто 375 570 гривень.

Перевірки з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці тривають.

За офіційною інформацією.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: