Херсон °C

В ОДА кажуть, що ремонт дороги в дощ – то спеціальні технології

Новости » Экономика
0

В Інтернеті розповсюджено інформацію про те, як під час здійснення ямкового ремонту на дорозі Р-47 Херсон- Нова Каховка – Генічеськ у Новотроїцькому районі асфальт клали на обледенілу поверхню.

За даними Служби автомобільних доріг у Херсонській області, аварійні роботи виконувалися філією «Генічеська дорожня експлуатаційна дільниця» ДП «Херсонський облавтодор» для забезпечення безпечного руху автотранспорту.

Начальник філії «Генічеська ДЕД» Валерій Мариненко прокоментував ситуацію: «У зв’язку з тим, що погіршилися погодні умови, на ділянці автомобільної дороги Р-47 ускладнився проїзд. Випало багато снігу і виникли аварійні вибоїни. Я розпорядився виконати ліквідацію аварійних вибоїн для того, щоб уникнути аварійності на даній ділянці дороги. Кількість вибоїн дорівнювала десяти. Ми виконували ліквідацію вибоїн холодними органо-мінеральними сумішами, які дозволяють виконувати даний вид робіт у холодну пору року».

Валерій пояснив, що холодна органо-мінеральна суміш – це матеріал, яким працюють в холодну пору року для виконання аварійних робіт при температурі до -10 С. Такий матеріал використовується по всій Україні, і триматиметься таке покриття до півроку.

Наразі роботи на ділянці дороги призупинено. Служба автомобільних доріг у Херсонській області розпочала службове розслідування з цього приводу. Дані роботи не прийняті і не будуть оплачені до отримання результатів розслідування.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: