Херсон °C

Херсонський бізнес сплатив до бюджету 8,5 мільярда гривень податків

Новости » Экономика
0

Як повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі, за 11 місяців 2020 року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 8472 млн гривень податків і зборів. Це на 482 млн гривень більше, ніж у минулорічному періоді.

Надходження місцевої скарбниці херсонського краю зросли на283 млн гривень та склали 4724 млн гривень податків та зборів. До державного бюджету бізнесмени Херсонщини перерахували 3748 млн гривень платежів. Це на 6 відсотків або на 199 млн гривень більше, ніж минулого року.

Також, захищаючи свої соціальні гарантії, бізнесмени та громадяни таврійського краю спрямували до бюджету 3960 млн гривень єдиного соціального внеску. Минулорічний показник перевищено на 7 відсотків або на 276 млн гривень.

Податкова служба Херсонщини надалі налаштована на зміцнення конструктивного діалогу з платниками податків та через засоби масової інформації висловлює слова вдячності всім сумлінним платникам регіону за своєчасну сплату податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: