Херсон °C

До державного бюджету херсонці перерахували понад 2 мільярди гривень

Новости » Экономика
0

За 2020 рік платники Херсонщини сплатили до державного бюджету2113,5 млн гривень податку на додану вартість із вироблених в Україні товарів, робіт та послуг. Порівняно з минулорічним періодом це - на 264,5 млн гривень або 14 відсотків більше, ніж торік. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування юридичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Суб’єкти господарювання м. Херсона, котрі виготовляють продукцію з високим рівнем податку на додану вартість, перерахували до бюджету 883 млн гривень або 42 відсотки від загальних надходжень ПДВ. Виробничі підприємства Каховського району та м. Нової Каховки сплатили до державного бюджету 214 млн гривень та 132 млн гривень ПДВ відповідно. Платники Новотроїцького району перерахували 123 млн гривень податку на додану вартість із вироблених в Україні товарів, робіт та послуг.

Загалом впровадження сервісних податкових новацій робить процес нарахування, сплати ПДВ та повернення бюджетних коштів бізнесу максимально прозорим та своєчасним. Формат електронного спілкування з податківцями реально захищає інтереси легального бізнесу та створює рівні конкурентні умови для підприємницької діяльності.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: