Херсон °C

В Ювілейній громаді припинено діяльність нелегальної АЗС

Новости » Экономика
0

Податківці Херсонщини продовжують роботу щодо припинення тіньового продажу підакцизних товарів та уникнення рецидивів такої діяльності. Цього разу фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно зі співробітниками Головного управління Національної поліції в Херсонській області виявили нелегальну АЗС в Ювілейній сільській територіальній громаді.

Як повідомив в.о. начальника податкової служби області Ігор Клим, під час проведення фактичної перевірки інспектори встановили, що бізнесмен нелегально зберігав і продавав пальне без реєстрації акцизного складу та ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі пальним. Також торгівля проводилася без касової техніки та інших спеціальних дозвільних документів, а на складі знаходились ємності, в яких зберігалося орієнтовно 4 тисячі літрів бензину й дизельного пального.

За порушення порядку торгівлі пально-мастильними матеріалами до ділків будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції на суму 1250тис.гривень.

Окрім цього, наразі вирішується питання щодо вилучення з обігу зазначених товарно-мастильних цінностей.

Робота податківців Херсонщини щодо припинення нелегального обігу пального та притягнення до відповідальності власників нелегальних АЗС триватиме й надалі. Радимо суб’єктам господарювання дотримуватися вимог законодавства та чесно вести бізнес.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: