Херсон °C

Платники єдиного податку Херсонської громади спрямували до місцевого бюджету понад 38,4 млн. грн.

Новости » Экономика
0
Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у січні 2022 року фізичні та юридичні особи, які використовують спрощену систему оподаткування і сплачують єдиний податок, спрямували до бюджету Херсонської територіальної громади понад 38,4 млн гривень. Це на 10,8 млн гривень більше, ніж у січні минулого року.
Податкова служба Херсонщини звертає увагу, що єдиний податок у повному обсязі зараховується до загального фонду місцевого бюджету територіальної громади та є тим джерелом, що забезпечує збалансованість дохідної частини бюджету. За рахунок надходжень від сплати даного податку забезпечується надання послуг населенню в галузях бюджетної сфери, виконання соціальних програм, покращення інфраструктури територіальної громади.
Отже, своєчасно та у повному обсязі перераховуючи до бюджету зазначений податок, підприємці забезпечують фінансування поточних потреб громади та сприяють її розвитку.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: