Херсон °C

У Херсоні 18 вересня відбудеться «Пробіг з вірою в серці»

Здоровье, Спорт
0
У Херсоні 18 вересня відбудеться «Пробіг з вірою в серці»18 вересня у Херсоні вже традиційно відбудеться «Пробіг з вірою в серці» — всеукраїнська благодійна ініціатива заради здоров'я дитячих сердець, головна мета якої — зниження смертності дітей з вродженими вадам серця.
В Україні від 7 до 14 малюків на 1000 немовлят з'являються на світ із вродженими вадами серця. 40% з них не доживуть до року, якщо не будуть вчасно прооперовані. Своєчасна діагностика серцевих захворювань у новонароджених значно підвищує шанси маленького пацієнта на одужання.
Однак, лише деякі медичні установи України мають належне обладнання, що дає можливість вчасно діагностувати кардіологічні відхилення і попереджувати їх розвиток. Залучення сучасного медичного обладнання через благодійні ініціативи — один зі шляхів вирішення проблеми.  95% дітей матимуть здорове серце та житимуть повноцінним життям, якщо діагностика та лікування будуть проведені вчасно.
Цього року пробіги відбудуться у 2 містах України:
Херсон - 18 вересня (ремонт медичного обладнання для Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні, вул. Українська, 81)
Кременчук – 25 вересня (закупівля обладнання для Міського пологового будинку м. Кременчука, вул. Цюрупи 20\3).
Допомогти змінити ситуацію на краще може кожен бажаючий!
Херсон, 18 вересня 2016
Площа Свободи, 13:00
Реєстрація на пробіг відбудеться у день заходу: 13:00 – 14:30.
Реєстраційний внесок: Дорослий – 50 грн. Діти (до 16 років) – 30 грн.  Діти дошкільного віку (до 6 років) - безкоштовно. 
Пакет учасника: реєстраційний номер, фішка на отримання молочних продуктів, набір учасника пробігу (кепка, браслет).
У програмі заходу: активності на спортивну та здорову тематику, дитяча анімація, розіграш подарунків, приємні пригощання, музична програма. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: