Херсон °C

У Верхньому Рогачику приймали обласні лікарі

Новости » Здоровье
0
У Верхньому Рогачику приймали обласні лікаріМинулого тижня поточного року лікарі, а саме 20 червня, бригада лікарів із Херсонської обласної клінічної лікарні, а саме: лікар УЗД, гастроентеролог, пуль монолог, гінеколог, проктолог, отоларинголог, невропатолог та офтальмолог завітали до Верхньорогачицької центральної районної лікарні.
Для отримання високоспеціалізованої медичної допомоги обласних лікарів цього дня, у стінах районної лікарні зібралося чимало пацієнтів із селища та сіл Вехньорогачицького району.
Як зазначає головний лікар Верхньорогачицької центральної лікарні Олена Кулик, високий показник явки пацієнтів зумовлений тим, що даний захід було сплановано заздалегідь за проханням хворих, які зверталися за медичною допомогою до спеціалістів районної лікарні та інформаційною кампанією через районну газету.
Кожен пацієнт, якого оглянули обласні фахівці, отримав необхідну профілактичну медичну допомогу, а ті хворі, що потребують лікування, були направлені на до обстеження в обласну лікарню.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: