Херсон °C

У Херсоні проходила акція, присвячена Всесвітньому Дню боротьби з гепатитом

Новости » Здоровье
0
У Херсоні проходила акція, присвячена Всесвітньому Дню боротьби з гепатитом28 липня у Херсоні проходила акція, присвячена Всесвітньому Дню боротьби з гепатитом. Акція проводилась за ініціативи Херсонського обласного благодійного фонду «Мангуст», за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадська організація» та Головного управління Національної поліції в Херсонській області.
Протягом дня на розі вулиці Лютеранська та проспекту Ушакова, біля входу в Міський парк та обласного главку поліції всі бажаючі мали можливість безоплатно та анонімно пройти експрес-тестування на наявність/відсутність вірусу гепатиту С, отримати консультацію з питань профілактики, діагностики та лікування гепатитів.
Поліцейські також прийняли участь в акції. Робота працівника поліції, у деяких випадках, пов’язана із спілкуванням з людьми, які входять до групи ризику захворювання на гепатит. Тож поліцейські не залишаються осторонь цієї проблеми та закликають громадян, не бути байдужими до свого здоров’я та вчасно проходити медичні обстеження.
Відділ комунікації поліції Херсонської області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: