Херсон °C

Літнє оздоровлення дітей під контролем

Новости » Здоровье
0
Здоров`я дитячого населення області завжди в пріоритеті Департаменту охорони здоров`я. Найкращий час оздоровлення – літо, коли відкриваються дитячі табори, до яких їдуть дітки як з області, так із усієї країни. Про збереження здоров`я дітей під час відпочинку дбатимуть медичні працівники. Проте, для виконання цієї відповідальної роботи, вони мають пройти відповідну підготовку.
В конференц-залі Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні відбувся семінар-тренінг з питань організації медичного забезпечення літнього оздоровлення дітей для медичних працівників, що працюватимуть в дитячих оздоровчих закладах. Про це повідомляє Департаменту охорони здоров`я Херсонської ОДА.
Під час семінару розглядалися основні групи захворювань, що можуть спіткати дітей на відпочинку: травми, кишкові, менінгококові інфекції, укуси комах, ацетонемічний синдром, простудні захворювання, тощо. По кожному захворюванню фахівці Департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації та дитячої обласної клінічної лікарні наводили алгоритми надання першої медичної допомоги.
Головним завданням медичних працівників під час роботи в дитячих оздоровчих закладах було і лишається надання першої медичної допомоги та транспортування хворих дітей до обласних або районних закладів охорони здоров`я.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: