Херсон °C

Для Генічеського Центру ПМСД купили нову медтехніку на понад 1 млн. грн.

Новости » Здоровье
0
На придбання медичного обладнання й техніки для Генічеського центру первинної медико-санітарної допомоги у 2018 році було виділено 1 млн 300 тис грн. За повідомленням прес-служба Херсонської ОДА, таке рішення було прийнято Херсонською обласною радою згідно з пропозиціями Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації відповідно до розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 23 квітня 2018 року № 343 «Про виконання в області постанови КМУ від 09 червня 2011 року № 647 (зі змінами)  з метою виконання бюджетної програми 2501120 «Розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України».
Директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко зазначив:
«Наприкінці 2018 року обладнання було доставлене до Генічеського ЦПМСД. Незабаром його буде встановлено і нове медичне устаткування працюватиме для пацієнтів лікарні».
Серед закупленого - система ультразвуку, гематологічний аналізатор, електрокардіографи, реабілітаційні столи тощо. За результатами тендерних процедур та допорогових закупівель, згідно з укладеними договорами, загальна вартість обладнання та техніки становить 1293,9 тис грн. За словами головного лікаря Генічеського центру первинної медико-санітарної допомоги Леоніда Торубара, така допомога вкрай важлива для місцевих жителів:
«Район багатонаціональний і кримські татари складають велику частину населення. Ми маємо у повній мірі обслуговувати всіх мешканців Генічеського району і отримане обладнання стане для цього у допомозі. Люди звертаються до лікарні з різними проблемами здоров’я й отримана апаратура тільки допоможе прискорити їх вирішення».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: