Херсон °C

У Тропінці відновили роботу міське офтальмологічне відділення та акушерський стаціонар

Новости » Здоровье
0
Враховуючи деяке зниження захворюваності та зменшення кількості госпіталізацій пацієнтів з COVID-19, з 6 грудня в лікарні Тропіних відновлюють звичайний режим роботи міське офтальмологічне відділення та акушерський стаціонар. Про це йдеться на сторінці лікарні у Фейсбук. З питань госпіталізації, а також офтальмологічних хірургічних втручань звертайтеся до свого сімейного або лікуючого лікаря, який за показами та після необхідного обстеження надасть електронне направлення на госпіталізацію.
У приміщеннях зазначених відділень вже проведено необхідну санітарну обробку. Персонал відділень буде сконцентрований на лікуванні лише профільних хворих і не задіяний у наданні допомоги в інфекційних відділеннях. Також продовжує надавати допомогу за профілем травматологічне відділення з міським травмпунктом, яке повністю готове до роботи у період несприятливих погодних умов.
У разі подальшої стабілізації епідемічної ситуації, планується перехід на звичайний режим роботи інших стаціонарних відділень, зокрема відділення загальної хірургії.
Разом з тим не зупиняється робота ковідних відділень, в яких зараз знаходиться 145 пацієнтів з ковід-пневмонією, 117 хворих отримують кисневу підтримку, 20 – у вкрай важкому стані, 12 хворих – на апаратах ШВЛ. Лікарі-реаніматологи роблять все можливе, аби вони вижили. Тож бережіть себе. А у разі потреби, звертайтеся до нас – ми завжди раді допомогти.
Нагадаємо, з серпня 2020 року лікарня Тропіних була переведена в режим надзвичайної ситуації та згодом її визначено як лікарню першої хвилі у боротьбі з COVID-19. Фактично вже другий рік лікарня працює у режимі ковідного центру.
Телефони відділень, що відновлюють планову роботу: (0552) 26-44-96 – офтальмологічне відділення, (0552) 22-48-09 – акушерське відділення. Приймальне відділення – (0552) 22-96-48. Травмпункт – (0552) 22-55-39.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: