Херсон °C

Херсонщина потрапила до «помаранчевої» зони карантину

Новости » Здоровье
0
У Херсонській обласній держадміністрації відбувся брифінг щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції в області. Стосовно цього питання доповідав заступник голови ХОДА Микола Якименко.
- За останню добу кількість виявлених хворих в області зросла майже в два рази. Вчора виявили 837 нових випадків цієї інфекції. Вірус поширюється дуже стрімко. Тому Херсонщина потрапила у помаранчеву зону карантинних обмежень. У нас зросла кількість зареєстрованих хворих. Це сигнал, що ми можемо перейти до червоної зони. Ніяких додаткових обмежень поки не має. Єдине що змінилося - це дистанційне навчання для школярів. І прогнози поки що невтішні – дуже багато виявляють випадків захворюваності саме у дітей. Якщо діти так само хворітимуть може дистанційне навчання буде подовжено. Наголошую, рівень захворюваності росте, але рівень госпіталізацій до лікарень - набагато менше, ніж був восени. Це завдяки вакцинації, люди переносять легше вірус, - зазначив Микола Якименко.
Лікарі та влада закликають мешканців області не забувати про звичайні заходи безпеки (маски, антисептики та зберігання дистанції), а також вакцинуватися, якщо ще досі цього не зробили.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: