Херсон °C

Херсонці можуть викликати швидку та рятувальників через чергових у школах

Новости » Здоровье
0
У Херсоні лікарняні заклади продовжують свою роботу та попри всі труднощі готові надавати й надалі необхідну допомогу.
Про це йдеться на сторінці Херсонської міської ради у Фейсбук.
Приймальні відділення:
Міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського (Дніпровський район) - 31 83 03
Міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних (Корабельний район) - 22 96 48
Міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша (Суворовський район) - 22 63 62
У зв'язку з тим, що в Херсоні вже другий тиждень не вдається виправити ситуацію із роботою українських операторів мобільного зв'язку Херсонська міська рада може тільки частково вплинути на доступ городян до екстрених служб, які залишилися працювати в місті та надають допомогу попри всі складнощі роботи в окупації.
На даний час короткі номери виклику рятувальників та пожежників - 101, та екстреної медичної допомоги - 103 мають змогу отримувати виклики тільки через дротові телефоні апарати.
Через те, що абонентів такого зв'язку в місті залишилося не багато містянам готові надавати допомогу у виклику екстрених служб "101" та "103" в навчальних закладах міста (школах).
Мережа шкіл Херсона охоплює всі мікрорайони міста, в яких є дротові телефони і які мають можливість дзвонити за короткими номерами екстрених служб. За допомогою чергових та охоронців шкіл Ви можете викликати або пожежників або швидку для членів своєї родини, сусідів або повідомити про надзвичайні випадки, де необхідна їх допомога.
Також звертаємося до городян, які ще мають дротовий зв'язок - допоможіть своїм сусідам та іншим мешканцям міста з викликом екстрених служб.
Оператори екстрених служб "101" та "103" працюють в цілодобовому режимі та готові прийти на допомогу. Ми вдячні нашим рятувальникам та медикам, що в цій критичний для Херсона час і попри всі труднощі вони знаходяться на робочих місцях та завжди готові прийти на допомогу.
Рятувально-пожежна служба - 101
Екстрена медична допомога - 103.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: