Херсон °C

На майно Сейтумера Німетулаєва накладено арешт

Новости » Криминал
0
Прокуратурою Генічеського району Херсонської області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем колишнім головою Генічеської районної державної адміністрації за ч. 2 ст. 364 КК України. Йдеться в повідомленні прокуратури області.
Так, досудовим розслідуванням встановлено, що посадовцем без проведення передбаченого законодавством аукціону передано понад 1 тис га сільськогосподарських земель у користування приватному підприємству, директором якого є його дружина, для використання з метою отримання прибутку.
Таким чином, колишній голова Генічеської районної державної адміністрації, зловживаючи службовим становищем, заподіяв державі збитки на суму понад 7 млн грн. 
17 жовтня йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 22 жовтня Генічеським РВ УМВС України в Херсонській області підозрюваного оголошено у розшук. На об’єкти нерухомості, автотранспорт та земельні ділянки площею понад 700 га, що належать підозрюваному, накладено арешт.
Крім того, прокуратурою Генічеського району внесено подання про усунення порушень земельного законодавства, за наслідками розгляду якого скасовано незаконні розпорядження голови районної державної адміністрації, а державі повернуто землі площею понад 1 тис га.
На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії з метою встановлення місцезнаходження підозрюваного. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: