Херсон °C

У Херсоні затримали озброєного злочинця

Новости » Криминал
0

Днями у Херсоні в Суворовському районі міста, по вулиці Потьомкінській, невідомий чоловік з пістолетом у руках влаштував сварку.

Як розповів очевидець, він почув, що на його подвір’ї хтось є. Коли ж вийшов з приміщення, то побачив незнайомого чоловіка, який порався на подвір'ї, наче в себе вдома. Господар намагався прогнати чужинця зі свого двору, однак у відповідь невідомий почав ображати його нецензурною лайкою, а потім ще й взявся погрожувати застосувати зброю. Коли непроханий гість зрозумів, що хазяїн має намір викликати міліціонерів, чкурнув навтьоки.

Міліціонери-охоронники швидко і оперативно обстежили навколишню територію. Вже незабаром потерпілий вказав міліціонерам на перехожого, який і був тим «незваним гостем», який погрожував йому пістолетом – зловмисник не встиг минути і кількох будинків.

Затриманого правопорушника, місцевого мешканця 1993 року народження, працівники Державної служби охорони передали до слідчо-оперативній групі районного відділу міліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

 

За інформацією УДСО при УМВС України в Херсонській області.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: