Херсон °C

Як хитрі «покупці» намагалися покататися на «BMW»

Новости » Криминал
0
3 лютого о 12:30 годині на стаціонарний пост ДПС «Азов», що на 500 км автодороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, надійшло повідомлення від чергового Генічеського райвідділу міліції про те, що у с. Чонгар, поблизу одного з кафе, невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «BMW X6», та рухаються у бік м. Генічеська.
Отримавши інформацію, два екіпажі ДПС негайно вирушили у вказаному напрямку на пошуки викраденого позашляховика, аби перекрити можливі шляхи його руху. Як виявилося, автомобіль із зазначеними в орієнтуванні державними номерними знаками, опинився у полі зору працівників ДАІ, встигнувши проїхати відстань у 20 кілометрів від місця події. Вимогу правоохоронців про зупинку водій «BMW X6» проігнорував, а зупинитися був змушений лише тоді, коли автівку заблокували двома патрульними автомобілями. За кермом викраденого авто перебував 45-річний киянин. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу територіального райвідділу міліції.
У подальшому з’ясовано, що троє киян приїхали до с. Чонгар Генічеського району, щоб начебто купити у місцевого жителя вказаний позашляховик, угоду домовились обговорити у кафе. Але натомість один з покупців попросив у господаря ключі від автівки, щоб проїхатись та нібито перевірити, в якому стані знаходиться транспортний засіб. Господар, нічого не запідозривши, передав покупцеві ключі. Тим часом два інших покупці швидко сіли в автомобіль-таксі, який стояв поруч, та вирушили слідом за позашляховиком. Зрозумівши, що його ошукали, господар повідомив про викрадення до міліції.
Як повідомила прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області, автомобіль «BMW X6» доставлено на спеціальний майданчик для утримання транспортних засобів. Працівниками ДАІ також було затримано двох інших зловмисників, які їхали у таксі. Усіх трьох «покупців» доставлено до Генічеського райвідділу міліції. За даним фактом проводиться перевірка.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: