Херсон °C

Затримано «BMW» із підробленим номером

Новости » Криминал
0
3 березня, під час нагляду за дорожнім рухом в обласному центрі інспекторами ДПС було зупинено автомобіль «БМВ 520» з державними номерними знаками іншого регіону. За кермом автівки перебував 22-річний водій. Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах було виявлено, що номер кузова транспортного засобу змінювався кустарним способом. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області.
Для з’ясування усіх обставин на місце події викликано слідчо-оперативну групу Суворовського райвідділу міліції. У подальшому в ході проведення експертного дослідження транспортного засобу фахівцями НДЕКЦ при УМВС в області було зроблено висновок, що ідентифікаційний номер вказаного автомобіля підлягав змінам шляхом знищення номера, нанесеного заводом-виробником та нанесення на його місце номера поза умов заводу-виробника. Під час дослідження встановлено первинний ідентифікаційний номер автомобіля, який не відповідає записам у свідоцтві про реєстрацію.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Автомобіль доставлено на спеціальний майданчик для утримання транспортних засобів.
Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: