Херсон °C

До суду спрямовано обвинувальний акт відносно групи осіб

Новости » Криминал
0
Прокуратурою Цюрупинського району направлено до суду обвинувальний акт відносно групи із трьох  осіб, які на території Цюрупинського району вчинили ряд кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 187 ч.3, 289 ч.3, 189 ч.2, 146 ч.2, 127 ч.2 Кримінального кодексу України, а саме із погрозою застосування зброї позбавили волі людей,  вимагали майно та незаконно заволоділи транспортними засобами, повідомляє прес-служба прокуратури Херсонської області.
У ході досудового розслідування збитки завдані потерпілим у розмірі 1,5 млн. грн. повністю відшкодовано та накладено арешт на майно підозрюваних на суму100 тис. грн.
Відносно зазначених осіб судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.
 Довідково: стаття 127 КК України -  катування;
                    стаття 146 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини;
                    стаття 187 КК України -  розбій;
                    стаття 189 КК України – вимагання;
                    стаття 289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом.
Нагадаємо, не так давно у Цюрупинську під час проходження судового засідання прибічники однієї з громадських організацій влаштували пікет у підтримку свого активіста. За інформацією правоохоронців чоловік був затриманий працівниками міліції за підозрою у скоєнні низки злочинів. 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: