Херсон °C

З Херсонщини незаконно вивозять метал

Новости » Криминал
0
На Херсонщині протягом доби виявлено незаконне перевезення металобрухту загальною вагою понад 80 тон. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області.
Так у четвер, 19 березня, інспекторами ДПС виявлено одразу чотири факти перевезення брухту чорного металу без відповідних документів. Загальна вага вантажу склала близько 83 тон.
Під час несення служби на стаціонарному посту ДПС «Азов», що на 500 км автодороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, працівниками ДАІ було зупинено автомобіль «КАМАЗ» з причепом, під керуванням 49-річного водія, який перевозив брухт чорного металу вагою близько 20 тон без відповідних документів.
На стаціонарному посту ДПС «Пасат», що на 11 км автодороги Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч, працівниками ДАІ було зупинено автомобіль «Renault», під керуванням 30-річного водія, який перевозив металобрухт вагою близько 21 тони. Під час перевірки документів на вантаж виявлено явні ознаки їх підробки.
Через деякий час інспектори ДПС зупинили автомобіль «МАЗ», під керуванням 47-річного водія, що перевозив брухт чорного металу вагою близько 22 тон. Як виявилося, пред’явлені керманичем документи на вантаж викликали сумнів щодо їх достовірності.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: