Херсон °C

У Цюрупинському районі «пов'язали» наркодилерів

Новости » Криминал
0
Працівниками Цюрупинського РВ УМВС на протязі тривалого часу проводилась робота, яка пов’язана з незаконним обігом наркотичних речовин в районі. За допомогою ВБНОН УМВС, працівники БНОН Цюрупинського РВ розкрили 4 кримінальних проваджень за незаконний обіг наркотиків, а саме за ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» КК України.
Правоохоронцями було професійно сплановано та проведено 2 оперативні закупівлі наркотиків. Завдяки злагодженій роботі міліціонерів із незаконного обігу вилучено біля 500 гр. наркотичних засобів, тим самим врятовано десятки людських життів.
Також, працівниками  в ході особистого огляду у гр. Х було виявлено та вилучено 20 мм медичний шприц, в якому знаходилось приблизно 10 мл оцетельовоного опію, якій він зберігав з метою збуту.
Злочинці затримані. Наркотичні засоби вилучені та направлені на дослідження. Відкриті кримінальні провадження. Досудове слідство триває. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: