Херсон °C

У Херсоні здійснено напад на відділення зв’язку

Новости » Криминал
0
Міліція оголосила розшук громадянина, який скоїв розбійний напад на відділення зв’язку у м. Херсон, повідомляє прес-служба управління. 18 травня близько 17.20 год. до поштового відділення по вул. Комкова Комсомольського району м. Херсона зайшов чоловік. На той час там знаходилася 31-річна начальник відділення. Чоловік бризнув в обличчя жінці невідомою речовиною та почав бити. Від отриманих травм потерпіла втратила свідомість. Коли прийшла до тями, то виявила зникнення з каси більше 20 тисяч гривень.
Жінку госпіталізували до лікарні. У неї діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом руки. На місце події прибула слідчо-оперативна група та керівництво Комсомольського райвідділу міліції. Був проведений огляд місця скоєння злочину. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій».
Потерпіла описала прикмети нападника. Зловмиснику на вигляд 50-55 років, зріст 180-185 см., худорлявої статури, волосся сиве. Був одягнений у сіру куртку та сині джинси. Востаннє чоловіка бачили на зупинці громадського транспорту неподалік місця скоєння злочину.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про особу підозрюваного або його місцезнаходження, прохання звернутися за телефонами: Комсомольський райвідділ міліції 066-093-50-09, Управління карного розшуку УМВС 45-93-50 або «102». Будемо вдячні за співпрацю!
 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: