Херсон °C

Як «розмінували» кафе в Дніпровському районі

Новости » Криминал
0

Нетвереза дівчина заради розваги повідомила про замінування кафе, в якому сама ж і відпочивала.Повідомляє прес-служба УМВС Херсонської області.

Дівчина зателефонувала на спецлінію "102" та повідомила, що у приміщенні кафе у Дніпровському районі закладено вибухівку. На місце події прибули усі екстрені служби. З кафе та магазинів, які розташовані неподалік, евакуювали 30 чоловік. Охорону громадського порядку забезпечували 40 працівників міліції.
Спеціалісти-вибухотехніки обстежили приміщення та прилеглу територію. При перевірці вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили, повідомлення виявилося хибним.
Як розповів начальник Дніпровського районного відділу міліції Андрій Коршун, злочин було розкрито упродовж години. Псевдомінером виявилась 21-річна місцева жителька. В той день дівчина з подружками відпочивала у цьому ж кафе. Будучі у нетверезому стані, вирішила пожартувати. Вона зателефонувала до міліції і повідомила про замінування.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності». Дівчині вже повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Їй загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: